
Judy Cho
Judy Cho er en holistisk ernæringsspesialist med sertifisering som Functional Nutritional Therapy Practitioner (FNTP).
Hun tok sin utdannelse i psykologi og kommunikasjon ved University of California, Berkeley, men skiftet senere fokus til ernæring for å hjelpe andre med årsaksanalyse, og å søke helseforbedringer ved hjelp av carnivore-dietten.
Judy er grunnlegger av Nutrition with Judy, hvor hun gir konsultasjoner, skriver artikler og deler innsikt om hvordan mat kan brukes som medisin.
Hun spesialiserer seg innen tarmhelse og autoimmune sykdommer, og hun bruker eliminasjonsprotokoller som beskrevet i boken hennes, Carnivore Cure. Hun fokuserer på animalsk mat som grunnlaget for optimal helse.
Boken som med sin fulle tittel heter Carnivore Cure: The Ultimate Elimination Diet to Attain Optimal Health and Heal Your Body er en omfattende veiledning til kjøttdietten, med praktiske råd, vitenskapelige referanser og måltidsplaner for å hjelpe lesere å forstå og implementere kjøttbasert ernæring effektivt.
Se flere ressurser under videoen…
Foto: Judy Cho og hennes team har gitt tillatelse til bildebruk på NorwegianCarnivory
Ressurser
Finn boken på Amazon både som lydbok og pocketbok
YouTube: Nutrition with Judy – Utdanningsvideoer om kjøttdietten og helseoptimalisering
Instagram: @nutritionwithjudy – Daglige innlegg og tips om ernæring og livsstil
Podcast: Nutrition with Judy – Diskusjoner om vitenskapen bak animalsk ernæring
Alle kan kommentere ved å logge inn med sine kontoer fra Facebook eller Google. Norwegian Carnivory er ikke helsehjelp. Du må søke medisinsk hjelp for medisinsk problematikk.
Written 2025 © Norwegian Carnivory
Vil du hjelpe å spre budskapet?
Post Comment
Du må være innlogget for å kunne kommentere.